Nigerian Suya - Home Made
articol scris de svladu blog vladubucataru.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa cum probabil ati citit pe postul cu Bucataria Nigeriana, cel mai mult de acolo imi place Suya.
Acasa nu am cum sa fac pe gratar, dar am incercat totusi pe tigaie fara ulei (cum ar veni la tabla).
A iesit destul de apropiata la gust.
Am luat muschiulet de vita si l-am lasat la macerat putin in worcestershire sauce .
Am adaugat si o lingurita generoasa de Curry.
Am pus tigaia pe plita cu inductie la bost si dupa ce s-a incins (15 secunde) am pus carnea si am prajit-o pe toate partile.
Sa stiti ca la gust s-a apropiat de suya nigeriana!
Am crapat olteneste o ceapa rosie si am mancat fericit !
---
Acasa nu am cum sa fac pe gratar, dar am incercat totusi pe tigaie fara ulei (cum ar veni la tabla).
A iesit destul de apropiata la gust.
Am luat muschiulet de vita si l-am lasat la macerat putin in worcestershire sauce .
Am adaugat si o lingurita generoasa de Curry.
Am pus tigaia pe plita cu inductie la bost si dupa ce s-a incins (15 secunde) am pus carnea si am prajit-o pe toate partile.
Sa stiti ca la gust s-a apropiat de suya nigeriana!
Am crapat olteneste o ceapa rosie si am mancat fericit !
---