Negresa Laurei
articol scris de alison blog alison-trials.blogspot.com
zilele trecute am tot salivat vizionind blogul Laurei,unde "trona" o negresa plina de ciocolata si arome.asa ca nu am rezistat tentatiei si am dat curs...retetei.
Mod preparare:
se pune la topit ciocolata impreuna cu untul la foc f. mic,
cind se topesc se stinge focul,se adauga tot zaharul,se amesteca continuu pina la dizolvarea sa,se lasa la racit un pic,apoi se incorporeaza ouale,unul cite unul,apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.inima de cocos se prepara prin amestecarea ingredientelor,cu specificatia adaugarii zaharului daca laptele condensat nu e dulce.
turnam in tava 1/2 de compozitie cu ciocolata,apoi ,din loc in loc cu lingurita punem inimile de cocos si migdale,iar un strat de ciocolata,iar cocos din loc in loc,apoi cu un betigas amestecam putin,facind zig-zag-uri in compozitie.
apoi dam la cuptor ,la foc potrivit,cca 50 minute,proba cu scobitoarea e edificatoare.compozitia creste f. mult,isi dubleaza volumul,iar negresa arata asa:
si o sectiune:
un gust delicios,multumesc,laura!
Reteta recomandata de Alison-Trials.blogspot.com