contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Negresa De Post

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
mal

Astazi am facut negresa sub forma de blat pentru un tort...si nu am poze din timpul prepararii.
N-am mai avut vreme sa fac poze, asta e , se mai intampla.
Insa e atat de simplu de preparat , incat merge si fara poze :).
Sa va spun ingredientele :
-400 g faina 000
-300g zahar
-100g cacao de buna calitate
-50g granule de cafea solubila de buna calitate
-jumatate de pachet praf de copt
-jumatate de lingurita de sare
-200 ml ulei din samburi de struguri/ rapita/ floarea soarelui, de care aveti :)
-500 ml apa rece
-2 linguri otet de fructe ( eu am pus de merisoare )
Cerneti faina si cacaua intr-un castron, apoi adaugati restul ingredientelor uscate.
Adaugati  apa, uleiul si otetul de fructe.
Cu un tel amestecati pana reusiti sa omogenizati ingredientele.
Turnati aluatul obtinut intr-o tava dreptunghiulara ( obisnuita) , dupa ce ati tapetat-o cu hartie de copt.
Coaceti negresa la 180*...pret de 25-35 de minute sau pana cand se coace si trece testul cu scobitoarea.
Dupa ce se raceste o puteti intrebuinta dupa bunul vostru plac.
Va garantez ca n-ati mancat in viata voastra o negresa mai buna ;)

Fiti binecuvantati ! :)