Negresa Cu Inima De Cocos
articol scris de miha blog
Mod preparare:
Topim ciocolata cu untul la foc mic.
Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.
Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale,pe rand,amestecand bine dupa fiecare.
Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.
Pentru "inima" de cocos avem nevoie de:
300 g lapte condensat indulcit
100 g nuca de cocos
Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos,pana se omogenizeaza.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata,apoi cu o lingura,din loc in loc "inima" de cocos.Cu ajutorul unui bat pentru frigarui,amestecam cele 2 compozitii.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.
Creste foarte mult,de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare. :))
O prajitura ciocolatoasa si foarte foarte buna.Aviz ciocoholicilor! :))
Reteta recomandata de DulciuriFelDeFel.blogspot.com