Negresa Cu Crema De Branza
articol scris de oanaoana blog Dulciuri ca la Oana acasa
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru blat:
- 5 oua,
- 15 linguri de zahar,
- 15 linguri de ulei,
- 15 linguri de lapte ,
- 15 linguri de faina,
- o lingura cu varf cacao,
- 3/4 dintr-un plic praf de copt.
- 1 lingurita de extract de vanilie
- un praf de sare
Pentru umplutura de branza:
- 700 g branza de vaca (sfatul meu e sa folositi jumatate branza dulce sfaramicioasa, mai uscata, si jumatate, branza dulce foarte cremoasa)
- 5 linguri zahar,
- 3 oua mici sau 2 oua mari
- 1 lingura rasa de faina (doar daca branza are mult zer, altfel e optional)
- coaja de portocala
- stafide (optional)
Separat se amesteca branza cu toate ingredientele si se pune deoparte
Se da la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu (180-190 grade), sau pana cand trece testul scobitorii.
Imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor dar majoritatea prajiturilor le fac seara foarte tarziu.
Din punctul meu de vedere, prajitura asta e una foarte simpla, economica si extrem de gustoasa. Sper s-o incercati si voi si sa-mi scrieti daca v-a iesit. S'aveti pofta!!!