contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Negresa Cu Cocos, De Post - Coconut Vegan Brownie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

   Ce-mi place la prajiturile de post e ca faci economie de detergent (fiindca mixezi totul intr-un vas), de
energie electrica (fiindca nu folosesti mixerul) si iese o minunatie cu efort minim. In plus nu tre' sa fii mare cofetar ca sa iti iese ;)

 Ingrediente:
   Blat:
  • 380 g faina
  • 150 g zahar
  • 530 ml apa 
  • 50 g cacao
  • 80 g fulgi nuca de cocos
  • 60 ml ulei de floarea soarelui
  • 60 ml sirop de brad
  • 1 si 3/4 lgt bicarbonat de sodiu
  • 1 lgt otet
    Decor:
  •  bucatele de ciocolata amaruie

Cum procedam:
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Intr-un vas amestecam faina, cu cacaoa, apoi turnam restul ingredientelor si le incorporam cu telul. 
3. Turnam compozitia intr-un vas (termorezistent am folosit eu)  cu dimensiunile 20 x20 cm, uns cu ulei si tapetat cu hartie de copt sau cu faina.
4. Introducem in cuptor pentru 35-45 min. Facem testul scobitorii, daca iese curata =>  blat copt.
5. Scoatem din cuptor si punem aschiile de ciocolata pe prajitura fierbinte. 
 Daca avem rabdare, asteptam sa se raceasca apoi o portionam dupa preferinta.
 S-aveti pofta!