Negresa Cu Alune (de Post)
articol scris de sagycris blog cristina-k.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
180g faina integrala
60g faina pt. paine
80g cacao
2 lingurite praf de copt
350ml lapte de soia
180g (aprox. 140ml) sirop de alune sau sirop simplu (din apa si zahar)
80ml suc de portocale
esenta de rom
100g alune de padure - putin prajite si taiate
Se cern impreuna toate ingredientele uscate (faina integrala, faina pt. paine, pudra de cacao si praful de copt).
Se amesteca bine toate ingredientele lichide (laptele de soia, siropul, sucul de portocale si esenta de rom); se toarna peste cele uscate si se amesteca bine.
Se adauga alunele si se toarna totul in tava tapetata. Se coace 40~50 min. la foc potrivit (180°C).
Se taie dupa ce s-a racit complet.
60g faina pt. paine
80g cacao
2 lingurite praf de copt
350ml lapte de soia
180g (aprox. 140ml) sirop de alune sau sirop simplu (din apa si zahar)
80ml suc de portocale
esenta de rom
100g alune de padure - putin prajite si taiate
Se cern impreuna toate ingredientele uscate (faina integrala, faina pt. paine, pudra de cacao si praful de copt).
Se amesteca bine toate ingredientele lichide (laptele de soia, siropul, sucul de portocale si esenta de rom); se toarna peste cele uscate si se amesteca bine.
Se adauga alunele si se toarna totul in tava tapetata. Se coace 40~50 min. la foc potrivit (180°C).
Se taie dupa ce s-a racit complet.