contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Nebunia Preturilor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

But first, cum se zicea in 2 stupid dogs …

Slide1

Adicatalea ce am impartit cu colegii, ca aveam de ucis doua felii de carne, m-am gandit ca merge bine cu legume, pe frigarui, deci ne-am gospodarit cu niste resturi de ciuperci, vanata, ceapa si ardei, ne-am bagat cartof prajit si sos de maioneza cu usturoi si tarhon, mai light asa si pac, pauza de masa.

Slide1

Si tot de la munci, ce a uitat cineva la bar :) )))

Slide2

Alte resturi.

Slide3

La cuptor, cu legume. Nu am poza de final, dar nu arata rau.

Slide4

Si acum sa va zic de cumparaciuni. Aveam nevoie de oo. Lene de detur din drum catre locatiile clasice, zic lasa, ca e un Mega si in Mall Vitan, ce poate fi rau, merg acolo. Imi permit sa va dau un sfat. Daca sunteti pofticiosi si nu aveti bani, cazul meu, NU intrati acolo decat daca aveti niste ponturi in buzunar si ochelari de cal.

O nebunie de produse, de specialitati, de mi-a facut stomacul greva imediat. O paleta de branzeturi si mezeluri, au, conservaraie de calitate, mama nene. Preturi, uiuiuiuiu. Imi sarise in ochi o conserva mica de crab, mi-am dat peste respectivii din occipital. Si ceva mai incolo, iar imi zaresc pupilele, king crab, conserva, cred, de 200g, cam 48 de lei. Ce mai, toate scumpe, pe alocuri anumite chestii tangibile, ceea ce o sa va arat si dvs pentru ca o sa ma mai duc pentru doua chestii.

Vitrina cu produse la pret redus. Ei bine, au si la Mega-ul de jmekeri asa ceva. Drept care …

Slide5

Pe toate produsele din poza am dat cam 12 lei, super bine. Ei bine, hai, ca din astea de jmekeri nu o sa aduca in Pallady, dar de ce nu aduc neicusorule icrele alea bestiale, marca lui Mega, Gusturi romanesti? Nu sunt foarte ieftine, dar de o pohta nu numai ca merita, dar merita. Deci pentru icrele astea as face drumul si in urechi. Au de stiuca si de crap, de pesti pescuiti, combinate icrele cu tarama, ceea ce nu e grav, nu contin porcarii, iaca.

[revin cu pozele, s-a bulit wordpressul]
[incerc sa revin cu pozele]

Slide6

Si nici nu le-au facut praf, deci sunt icre-icre, cele de stiuca, 9 lei si ceva.

Slide7

Cele de crap, 6 si.

Slide8

Deci pentru doua chestii, daca reusesc sa ma abtin cu brio de la a lua un Limburger sau alte traznai, o sa ma mai duc acolo: vitrina cu pret redus si icrele de crap si/sau stiuca.

Am luat si doua chestii la pret intreg, un unt care e fenomenal de bun, cam 9 lei (da, multicel, dar nu iau des unt) si o conserva, marca asta au la toate Mega, dar nu fix modelul asta, pret normal, in jur de 4 lei.

Slide9

Oricum absurdul a fost atins de cei de la Metro. Am vazut azi baby carot, proaspeti, mici si frumusei, cam 15cm morcovelul, o frumusete ambalati, import nu mai stiu de unde, stati jos, sper, cu 44 de lei. Nu, nu tona, 44 de lei 200g. Amu eu inteleg fitza pana si la localuri, dar da-i in ma-sa, vorbim totusi de morcovi aici.

Din mega-ul de jmekeri nu retin preturile, multitudinea de produse de buna calitate scumpe e imensa. Dar ca vulpea cu strugurii, daca nu le acced pot sa ma mint ca tin regim. Apropos, Alina, au paste bune, de calitate, cam 3 euro, deci din alea scumpe, asa ca vino pe aici ca luam sa iti faci pohtele. Pana si la paste proaspete au mai multe feluri decat la Mega asta de la mine, cu umpluturi misto, de branza de capra, de legume la gratar uc busuioc, scumpe si alea, dar nu chiar o avere, la primul salariu imi iau o cutie.

Mama lor de preturi, se uitau toti patrat la mine ca aveam in cos numai produse cu bulina rosie, de parca eram bloc din ala de sta sa cada la cutremur. Sa ma pupe.

rororo