contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Naut...pasta / Aperitive

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
mal

Ocolit de foarta multa lume din simplu motiv ca nu i se cunosc calitatile, nautul poate oferi surprize placute daca ai curaj sa te "cobori" la nivelul lui.
N-am sa ma apuc acum sa descriu minunatul naut si calitatile lui ....e plin netul de asa ceva si n-as face decat sa transcriu ce au scris deja altii :).
Vreau sa va arat ce am facut eu din naut simplu....adica dintr-o pasta de naut putin sarata , saptamana trecuta.
Mai intai trebuie sa precizez ca am folosit naut gata fiert de data asta, insa mi-am propus ca pe viitor sa-l fierb chiar eu.
Pasta pe care am obtinut-o prin pasarea boabelor de naut mi-a dat ocazia sa ma joc putin, "construind" cateva aperitive simple.... dar placute ochiului si nemaipomenit de mancabile. ;).
Mai intai l-am pus langa niste cipsuri de cartofi impreuna cu o rosie (san marzano sau roma ) umpluta cu dulceata de ceapa rosie cu aroma de zmeura ( reteta ei o gasiti pe blog )

Apoi l-am cladit turnulet cu  un soi de "chiftelute" crocante din cartofi dati pe razatoare si amestecati cu busuioc.


Am zis sa umplu si o rosie ...oarecare cu pasta de naut, careia i-am adaugat iar dulceata de ceapa, pentru diversitate :D


Si daca tot a fost "sarbatoare" am scos si pretiosul ulei din seminte de dovleac ....care apropo, merge ca uns cu pasta de naut numa un picut sarata si cu usturoi ( nu se vede in poze )


La final parca nu ne venea nici noua sa credem de ce e in stare "o amarata" de boaba ;)
Interesant, nu ?! :)