contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Naut Cu Legume Si Carne

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

by Natalia

* 300 g naut
* 4 copanele de pui dezosate
* 1 ceapa
* 1 radacina patrunjel
* 1 bucata de telina
* 1 cana suc de rosii
* cimbru
* sare si piper
* patrunjel verde
Nautul il vom pune peste noapte la inmuiat in apa rece. A doua zi apa se arunca.
Carnea se fierbe 10 minute in apa cu putina sare.
Punem nautul intr-o cratita impreuna cu carnea, adaugam ceapa tocata marunt si legumele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cubulete), sucul de rosii si apa cat sa acopere bine totul si dam la fiert, timp de 1 ora- 1 ora si jumatate.
Cand e aproape gata potrivim gustul de sare si piper si putin cimbru.
La sfarsit se presara cu patrunjel verde tocat.

Mancarica asta a mers de minune cu cateva turte cu iaurt. ;)



Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com