Nachos Raw
Sursa Nachos raw
articol scris de antzuka_tzuka blog antzukastuff.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acesti nachosi sunt absolut divini.Prietenului mei ii plac grozav.Si mie, seama cu gustu nachos-ilori clasici foarte foarte bine.Sunt sute de variante.Eu am improvizat dar ma declar 100 % multumita.Merita sa ii incercati.Chiar daca nu aveti un deshidrator ii puteti face in cuptor la o treapta cea mai mica, sau chiar copti daca nu va intereseaza sa fie raw, nu o sa va dezamageasca.Dar gata cu laudele si sa trec la mai multe detalii..
Ingrediente
250 g porumb dulce
5 linguri seminte in
jumatate de ceapa mica
o lingura de zeama de lamaie
aprox 2 linguri de boia iute(puteti pune ardei iute daca aveti)
nitica sare
piper
1 lingura ulei presat la rece
Mod de preparare
Macinam semintele de in, dam deoparte.
Porumbul il punem in robot si il macinam pana ajungem la consistenta dorita.
Adaugam ceapa, si restul de ingrediente, mixam bine.
Intindem pe tava de deshidrator (tapetata cu foaie de copt-daca aveti deshidrator F1000 ezidiri, aveti grija ca sa lasati gaura din mijloc neacoperita, pentru a circula aerul)
Intindem o foaie subtire cu ajutorul unei linguri.Si decupam cu grija cu cutitul triunghiuri, cand vor fi uscati se vor rupe foarte usor capatand forma.
LAsam la deshidratat aprox 10 ore.
Sunt crocanti , putini picanti.sunt grozavi:X:X
Ingrediente
250 g porumb dulce
5 linguri seminte in
jumatate de ceapa mica
o lingura de zeama de lamaie
aprox 2 linguri de boia iute(puteti pune ardei iute daca aveti)
nitica sare
piper
1 lingura ulei presat la rece
Mod de preparare
Macinam semintele de in, dam deoparte.
Porumbul il punem in robot si il macinam pana ajungem la consistenta dorita.
Adaugam ceapa, si restul de ingrediente, mixam bine.
Intindem pe tava de deshidrator (tapetata cu foaie de copt-daca aveti deshidrator F1000 ezidiri, aveti grija ca sa lasati gaura din mijloc neacoperita, pentru a circula aerul)
Intindem o foaie subtire cu ajutorul unei linguri.Si decupam cu grija cu cutitul triunghiuri, cand vor fi uscati se vor rupe foarte usor capatand forma.
LAsam la deshidratat aprox 10 ore.
Sunt crocanti , putini picanti.sunt grozavi:X:X