My Bounty Cream
Sursa My Bounty Cream
articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod preparare:
Intr-o cratita punem pe foc frisca cu zaharul si cu untul sa se topeasca la foc mic, amestecand continuu pana se topeste tot zaharul.
Asa trebuie sa arate. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Omogenizam bine compozitia.
Topim ciocolata neagra de menaj.
Eu am avut paharele de sampanie si am pus in ele crema bounty. Am pus crema (nu pana sus), am pus putina ciocolata, apoi iar un stat de crema, iar ciocolata si deasupra am razuit cicolata alba.
Oprim din compozitia de crema bounty si formam niste bilute pe care le tavalim prin cacao. Pe fiecare pahar asezam cate o biluta.
Si ca sa arate cat mai bine din ciocolata ramasa am facut niste betisoare cu care am ornat frumos paharele.Din aceasta compozitie mi-au iesit 6 paharele delicioase. Daca va place bounty batonul de ciocolata este identic, poate chiar mai bun!!! Se tine in frigider. Este un desert delicios si racoros.
Reteta recomandata de Lily-Musat.blogspot.com