Mustar Raw
articol scris de RawVeganJoy blog rawveganjoy
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sun entuziasmata ca am descoperit o reteta de mustar care imi place. Pana acum am folosit faina de mustar si produsul final era mereu prea picant. Cineva, la un pahar de vorba raw, mi-a "vandut" un pont despre asta si mi-a zis sa folosesc boabe de mustar hidratate in apa. Interesant... am fost mirata ca nu mi-a venit si mie aceasta idee in cap. Asa ca am incercat. Pot sa spun ca a iesit un mustar perfect, inca putin puternic, dar se poate adauga putina pasta din caju hidratat. Pornind de la aceasta reteta de baza, se pot incerca variante cu diverse plante aromatice sau hrean.
- 3 linguri boabe de mustar hidratat in apa 8 ore
- 2 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
- 1/2 lingurita sare de Himalaya
- 2 linguri otet de mere
- 1/2 lingurita turmeric ("sofran de india"), sau 1/4 lingurita curcumin (sofran)
- 1/2 lingurita piper negru macinat
- 1 lingurita sirop de agave
- apa de izvor cat cuprinde
- pasta din caju hidratat (facultativ )