Muschiulet Umplut
Sursa Muschiulet umplut

articol scris de Diana blog dianacakes.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Muschiuletul se taie pe lung astfel incat sa obtinem o felia mare, se bate cu ciocanul de snitel, se pun felii de cascaval , ciuperci, ardei, se condimenteaza cu sare, piper si boia cine doreste.
Il rulam strans si capetele le prindem in scobitori.
Se pune in tava la cuptor cu putin ulei si 1/2 ceasca apa, acoperim cu folie, cand este aproape gata luam folia la o parte si il lasam sa se rumeneasca.
Noi am servit cu mix de legume si pireu de cartofi.
Mai simplu: se face o gaura de-a lungul muschiuletului cu coada rotunda de la o lingura de lemn, eu am mai largit-o apoi cu cutitul.Se ia o bucata de carnat de lungimea muschiului si se introduce in el.Se prajeste in cuptor .