Muschiulet La Cuptor Cu Ceapa Caramelizata
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
1 muschi de porc
3 linguri sos de soia
1 lingura miere
1 lingura ulei de masline
3 catei de usturoi
2 cepe rosii
1 pahar vin alb
sare,piper
3 linguri sos de soia
1 lingura miere
1 lingura ulei de masline
3 catei de usturoi
2 cepe rosii
1 pahar vin alb
sare,piper
Mod de preparare
Din sos de soia,miere,ulei de masline si un catel de usturoi pisat se prepara o marinata
in care v-a sta muschiuletul timp de 1 ora.
Dupa o ora se scoate din marinata,se cresteaza din loc in loc si se impana cu usturoi si se condimenteaza!
Ceapa se taie solzisori mai mari si se caleste in putin ulei de masline,
se pune si muschiuletul si se lasa cate 2 minute pe ambele parti.
Intr-o tava se aseaza muschiuletl,ceapa pe langa si vinul.
Se da la cuptor aproximativ 45 de minute,pana se rumeneste!
Se serveste cu garnitura preferata!
in care v-a sta muschiuletul timp de 1 ora.
Dupa o ora se scoate din marinata,se cresteaza din loc in loc si se impana cu usturoi si se condimenteaza!
Ceapa se taie solzisori mai mari si se caleste in putin ulei de masline,
se pune si muschiuletul si se lasa cate 2 minute pe ambele parti.
Intr-o tava se aseaza muschiuletl,ceapa pe langa si vinul.
Se da la cuptor aproximativ 45 de minute,pana se rumeneste!
Se serveste cu garnitura preferata!