Muschiulet De Porc Umplut Cu Gorgonzola
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Un fel extrem de gustos.Alaturarea cu branza gorgonzola ii da o savoare deosebita.
INGREDIENTE:
-2 muschiuleti de porc
-75 g gorgonzola (jumatate de cutie )
-ierburi de Provence
-unt
-sare,piper si ce condimente mai doriti dumneavoastra
MOD DE PREPARARE :
-muschiuletii mei erau cam mari asa ca i-am portionat in 3,apoi i-am crestat pe lungime.iam stropit cu sos soia,piper,i-am presarat cu ierburi de provence si i-.am umplut cu gorgonzola,apoi i-am inchis cu o scobitoare.
-am incins vasul zepter,sau tigaia aderenta,sau gratarul,dupa preferinta,cu o nuca de unt,am presarat muschiuletii pe deasupra cu condimente,mai iuti si i- am fript ,4 -5 minute pe fiecare parte (pana carnea se albeste pana la mijloc).In privinta condimentelor,puteti improviza dupa dorinta.
-untul si gorgonzola care se topeste fac un mic sosisor foarte gustos.
-serviti cu o salata sau garnitura dorita.
-o imbucatura si pentru voi !