contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Muschiulet De Porc Umplut Cu Gorgonzola

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Un fel extrem de gustos.Alaturarea cu branza gorgonzola ii da o savoare deosebita.
INGREDIENTE:
-2 muschiuleti de porc
-75 g gorgonzola (jumatate de cutie )
-ierburi de Provence
-unt
-sare,piper si ce condimente mai doriti dumneavoastra
MOD DE PREPARARE :

-muschiuletii mei erau cam mari asa ca i-am portionat in 3,apoi i-am crestat pe lungime.iam stropit cu sos soia,piper,i-am presarat cu ierburi de provence si i-.am umplut cu gorgonzola,apoi i-am inchis cu o scobitoare.
-am incins vasul zepter,sau tigaia aderenta,sau gratarul,dupa preferinta,cu o nuca de unt,am presarat muschiuletii pe deasupra cu condimente,mai iuti si i- am fript ,4 -5 minute pe fiecare parte (pana carnea se albeste pana la mijloc).In privinta condimentelor,puteti  improviza dupa dorinta.

-untul si gorgonzola care se topeste fac un mic sosisor foarte gustos.

-serviti cu o salata sau garnitura dorita.

-o imbucatura si pentru voi !



Articol recomandat de panseluta-violet.blogspot.com