Muschiulet De Porc Invelit In Bacon, Cu Sos De Hrean
articol scris de Silvia20 blog silvia-unaalta.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am folosit un muschiulet de porc, pe care l-am spalat, uscat cu prosoape de hartie, apoi i-am facut incizii din loc in loc, si l-am frecat cu sare, piper & boia. L-am infasurat apoi in felii subtiri de bacon, si l-am rulat strans in folie. L-am bagat la cuptor, la 200 de grad, aprox 1 h, apoi am desfacut folia si am trecut pe ventilatie, pana s-a rumenit frumos, intorcandu-l de 2 ori.
Pt sosul de hrean, am incalzit putin o cutie smantana de gatit, si am adaugat 2 lingurite hrean de la borcan, sare si piper alb, dupa gust.
Si am facut o salata verde, peste care am pus un dressing cu otet, apa si zahar pudra.
... dedic aceasta reteta prietenelor mele care s-au lasat de mancat carne de porc :D!