Muşchiuleţ De Porc în Unt
articol scris de AlexJ blog alexandra-bucatariamea.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Simplu, uşor, incredibil de delicios........Un meniu perfect pentru un prânz la îndemâna oricui...
Aveți nevoie ( pentru 2 persoane) de :
-
- un mușchiuleț de porc - de vreo 300 gr.
- 70 g unt
- sare, piper proaspăt măcinat
În primul rând curățam mușchiulețul de pielițe şi apoi tăiem carnea în felii ( mai groase) .
Într-un vas roman sau o oală cu fundul mai gros, topim untul şi adăugăm feliile de carne. Prăjim totul la foc mic până carnea se rumenește puţin.
Adăugăm apoi apă cât să acopere carnea şi lăsăm la foc mic să scadă.
Când sosul a scăzut aproape de tot înseamnă că este gata . Verificați carnea - ar trebui să fie foarte fragedă .
Eu am făcut separat niște legume la aburi , care s-au potrivit de minune.
Să aveți poftă !!!!
Inspirația de aici. Mulțumesc frumos pentru reţetă.