Muschiulet De Porc Impletit, La Cuptor
articol scris de andreeas blog inventiiculinare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aceasta bunatate face parte din meniul de Revelion, all in one si apare fara garnitura...
Ingrediente:
1 muschiulet de porc
3-4 felii subtiri de slanina sau kaizer
2 catei de usturoi
sare, piper, condimente dupa gust
ulei de masline
Timp de preparare:
3o-35 minute
Mod de preparare:
Se taie muschiuletul de-alungul in 3 parti pentru a putea fi impletit. Se adauga feliile de slanina pe fiecare dintre cele 3 felii, se cresteaza carnea si se indeasa cateii de usturoi, apoi se unge cu putin ulei de masline si se adauga condimente dupa gust.
Se pune la frigider pentru 10 minute sa patrunda in carne toate condimentele, apoi se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste carnea.
Mod de servire:
Garnituri recomandate: piure, cartofi natur sau legume la cuptor.
Se recomanda impreuna cu un vin alb, demisec.
Spor si Bon appétit ;)