Muşchiuleţ De Porc Cu Ciuperci
articol scris de catcooking blog catcooking.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ar fi fost escalop (ESCALÓP ~uri n. Preparat culinar pregătit din felii de muşchi (mai ales de viţel) înăbuşit în sos de vin) dar l-am făcut fără vin aşa că rămâne fără un nume special
Ingredinte:
- 8 felii muşchiuleţ de porc
-6 ciuperci medii
-puţină făină
-ulei
-sare, piper
Muşchiuleţul l-am bătut puţin ca şi pentru şniţele şi l-am trecut prin făină.
Am încins uleiul şi am pus cărniţa la prăjit. Am prăjit-o câteva minute pe fiecare parte până ce şi-a schimbat culoarea.
Am adăugat apoi ciupercile felii, le-am lăsat să se “cunoască” mai bine toate ingredientele. Am adăugat sare, piper şi cam o cană de apă (aici se poate adăuga vin alb).
După ce a scăzut lichidul e gata, poate fi servit.
POFTĂ BUNĂ!
Filed under: Deserturi