Muschi De Vita In Sos Rosu
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : minute
Cantiatte : portii
Ingrediente
- 2 linguri ulei de masline cu aroma de piper
- 400 gr muschi de vita, taiat cubulete
- 1 ceapa , tocata
- 2 catei de usturoi, tocati
- 4 rosii, decojite si taiate cubulete
- 500 ml vin rosu
- 400 ml bulion de rosii
- 50 gr amdion alimentar
- 1 lingurita oregano uscat
- 1 lingura zahar
- sare de mare
Preparare
- Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea, adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.Adauga usturoiul si caleste-l minut.Adauga rosiile si calest-le 2 minute apoi toarna vinul rosu, bulionul si adauga carnea de vita prajita.Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.
- Dizolva amidonul in apa rece si adauga-l in cratita.Amesteca bine apoi adauga oregano, zahar si sare dupa gust.Lasa totul sa mai fiarba pana cand sosul se ingroasa.Serveste preparatul cu paste,cartofi piure sau natur.