Muschi De Vita In Crusta De Sare/filetto Al Sale
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta am vazut-o pe un canal de televiziune, emisiunea "Cotto e mangiato". Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 2 kg de sare mare (din aia de pus la muraturi)
- rozmarin
- salvie
- o bucata muschi de vita (cca 600 g)
- 3 linguri de iaurt
- 1 lingura mustar
Intr-un vas care sa mearga in cuptor, asezam un rind de sare, frunze de rozmarin si salvie spalate, asezam bucata de muschi deasupra (eu am avut roast-beef), adaugam din nou frunzulite de rozmarin si salvie deasupra bucatii de carne si acoperim bine cu sare.
stropim un pic cu apa cit sa se intareasca sarea deasupra
bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de cca 40 de minute.
Scoatem din cuptor
curatim bine de sare, taiem felii si servim cu un sos preparat din trei linguri de iaurt amestecate bine cu lingura de mustar, daca avem putem sa adaugam si boabe de piper verde, eu m-am avut.
Pofta buna !