Muschi De Porc Umplut Cu Radacinoase

articol scris de ginavas blog retetecudrag
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Puteti servi acest preparat fie ca aperitiv, taiat feliute, fie ca fel principal, cu diverse garnituri.Eu l-am servit ca aperitiv, alaturi de chiftelute si drobul de miel, decorat cu masline si usturoi verde.
Reteta: doi muschi de porc (pe care i-am curat bine de pielite) se sectioneaza transversal si apoi se bat bine cu ciocanul de snitele.Intotdeauna folosesc o folie de plastic.
Am curatat un morcov, telina Apio(2-3 tulpini) , o radacina patrunjel, o radacina( mai mica) de pastarnac, o ceapa.Le-am dat prin masina de tocat carne, cu sita mijlocie.
Intr-o tigaie am pus un pic de ulei de masline, apoi radacinoasele.Le-am tinut pe foc pana au inceput sa se inmoaie, adaugand cate un pic de apa.Dupa aproximativ 10 minute am adaugat 4-5 linguri smantana in care am turnat o lingura amidon dizolvat in putina apa.Am lasat sa traca un clocot si sa mai scada compozitia.Am adaugat cimbru, sare si piper.
Am stins focul si am lasat compozitia sa se racoreasca.
Pe platou au aratat asa: