Muschi De Porc In Lapte Cu Garnitura De Morcovi Si Galuste Cu Spanac
articol scris de teolyn blog teolyn-in-the-kitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 1 lingura vegeta
- cimbru
- foi de dafin
- boabe de piper
- lapte
Se pune o bucata intreaga de muschi de porc intr-ocratita, se adauga cimbru, foi de dafin, vegeta, boabe de piper, Se acopera cu lapte si se lasa sa fiarba incet.
Garnitura de morcovi:
- morcovi tineri se calesc putin in tigaie cu unt, se adauga supa de carne, miere si cimbru. Se fierb pana se inmoaie.
Galuste de spanac:
- 1 ou se amesteca cu faina si se face o compozitie mai moale de galuste in care se adauga spanac tocat care a fost fiert in prealabil in apa cu multa sare. Cand e gata compozitia se pun galustele de spanac cu cutitul in apa clocotita la fiert. Cand sunt fierte se scurg si se trag in unt pana devin usor aurii.