Muschi De Porc Impanat Cu Usturoi
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Din moment ce puii sunt crescuti cu chimicale si nu sunt buni pentru sanatate, “cea mai buna pasare e porcul”.
Ce iti trebuie pentru 4-6 portii
Pt marinata: (poza 1)
- 1 kg muschi de porc
- 2 linguri miere
- sos de soia
- cimbru, piper alb, rozmarin, peperoncino, 2 frunze dafin
Apoi ne mai sunt necesare:
- 100 ml ulei
- 100 ml vin alb
-usturoi pentru impanat
- legume pe post de garnitura
Plan de lucru:
- Punem carnea impreuna cu toate condimentele necesare pentru marinata.(poza 2). Le omogenizam, apoi acoperim cu o folie de plastic si lasam la frigider 48 ore(poza 3). Dupa doua zile lungi de asteptare scoatem carnea, vinul si usturoiul si incepem impanarea muschiului, il varam intr-un vas de yena (pozele 4 si 5), apoi imbatam porcul cu vinul alb (poza 6) si bagam la cutor pentru aproximativ 60 minute. Din cand in cand mai stropim carnea cu sosul din vas.
- Servim cu mare pofta (poza 7). Merge si o cu garnitura de legume (poza 8 )
Timp de preparare: 90 minute (exceptand timpul cat sta la macerat)
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A5. Preparate din porc&vita