contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Muschi De Porc Impanat Cu Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Din moment ce puii sunt crescuti cu chimicale si nu sunt buni pentru sanatate, “cea mai buna pasare e porcul”.

Ce iti trebuie pentru 4-6  portii
Pt marinata: (poza 1)
- 1 kg muschi de porc
- 2 linguri miere
- sos de soia
- cimbru, piper alb, rozmarin, peperoncino, 2 frunze dafin

Apoi ne mai sunt necesare:
- 100 ml ulei
- 100 ml vin alb
-usturoi pentru impanat
- legume pe post de garnitura

Plan de lucru:
- Punem carnea impreuna cu toate condimentele necesare pentru marinata.(poza 2). Le omogenizam, apoi acoperim cu o folie de plastic si lasam la frigider 48 ore(poza 3). Dupa doua zile lungi de asteptare scoatem carnea, vinul si usturoiul si incepem impanarea muschiului, il varam intr-un vas de yena (pozele 4 si 5), apoi imbatam porcul cu vinul alb (poza 6) si bagam la cutor pentru aproximativ 60 minute. Din cand in cand mai stropim carnea cu sosul din vas.
- Servim cu mare pofta (poza 7). Merge si o cu garnitura de legume (poza 8 )

Timp de preparare: 90 minute (exceptand timpul cat sta la macerat)
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)

muschi impanat la cuptor 1 muschi impanat la cuptor 2 muschi impanat la cuptor 3 muschi impanat la cuptor 4 muschi impanat la cuptor 5 muschi impanat la cuptor 6 muschi impanat la cuptor 7 muschi impanat la cuptor 8
Filed under: A5. Preparate din porc&vita


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com