contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Musaca De Vinete Cu Piept De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Sunt frumoase, negre si lucioase vinetele, te imbie sa le cumperi de pe tarabe. 

Am luat 4 vinete frumoase, le-am curatat si le-am taiat felii cam de 1 cm grosime.
Le-am prajit usor in tigaia antaderenta, fara ulei, doar simplu.

Separat, am tocat o ceapa, am calit-o usor impreuna cu 500 g de piept de pui tocat  si 2 ardei grasi rosii tocati, am pus sare, piper . 
Dupa ce s-a racit, i-am adaugat 2 oua batute, ca sa lege umplutura.
O parte din vinete   le-am asezat pe fundul unei tavi ceramice

apoi am pus umplutura si am acoperit cu restul de vinete si am presarat marar verde tocat si putina sare.  

Separat, am batut 2 oua cu un iaurt si putina branza rasa si am rasturnat peste vinete
Dupa o jumatate de ora la cuptor, la foc mare, arata cam asa 

A iesit o bunatate, vinetele au avut un gust  dulce  si placut , o mancare foarte potrivita pentru orice fel de  dieta.