Musaca De Vinete Cu Piept De Pui
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sunt frumoase, negre si lucioase vinetele, te imbie sa le cumperi de pe tarabe.
Am luat 4 vinete frumoase, le-am curatat si le-am taiat felii cam de 1 cm grosime.
Le-am prajit usor in tigaia antaderenta, fara ulei, doar simplu.
Separat, am tocat o ceapa, am calit-o usor impreuna cu 500 g de piept de pui tocat si 2 ardei grasi rosii tocati, am pus sare, piper .
Dupa ce s-a racit, i-am adaugat 2 oua batute, ca sa lege umplutura.
O parte din vinete le-am asezat pe fundul unei tavi ceramice
apoi am pus umplutura si am acoperit cu restul de vinete si am presarat marar verde tocat si putina sare.
Separat, am batut 2 oua cu un iaurt si putina branza rasa si am rasturnat peste vinete
Dupa o jumatate de ora la cuptor, la foc mare, arata cam asa
A iesit o bunatate, vinetele au avut un gust dulce si placut , o mancare foarte potrivita pentru orice fel de dieta.