contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Musaca De Post

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru cei carora adora musacaua, sa stiti ca puteti  sa o gatiti si de post.

Ne trebuie:
0.5kg cartofi
0.5 kg ciuperci(ghebe)
sos de rosii
1 vanata
1 cub margarina
2 cepe,sare piper
1 buc, cascaval de post sau br. tofu
1 cana sos alb.

Fierbem cartofii, apoi taiatii felii.
Apoi caliti ciupercile sau ghebele cu ceapa,sare si piper.
Daca nu aveti felii de vinete in congelator,cumparati o vanata, feliati-o, presarati cu sare, lasati 20 min. apoi opariti in apa fierbinte , timp de 5 min.
Acum asamblam:
-ungeti un vas yena cu margarina
-apoi asezati un strat de cartofi felii

-urmeaza un strat de ghebe calite cu ceapa, iar deasupra sos de rosii

-puneti feliile de vinete
-faceti sosul alb din: apa, faina si un pic de delikat, putin piper
-turnati deasupra, apoi radeti cascaval
-dati la cuptor  vreme de 30-40 min la foc mic.
Serviti cald, alaturi de muraturi.

POFTA BUNA!!!