Musaca De Cartofi
Sursa Musaca de cartofi
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Autor pasiune pentru bucatarie
Ingrediente
1 kg cartofi
650 g carne tocata
2 cepe
1 ardei
bulion
1 ou
boia dulce
condimente pentru cartofi(rasnita kotanyi)
patrunjel uscat
piper(rasnita kotanyi)
650 g carne tocata
2 cepe
1 ardei
bulion
1 ou
boia dulce
condimente pentru cartofi(rasnita kotanyi)
patrunjel uscat
piper(rasnita kotanyi)
Mod de preparare
1. Cartofii se curata ,se spala si se taie rondele.Intr-o tigaie adanca se pune mai mult ulei si se rumenesc putin cartofii.
2. Ceapa se taie marunt,
la fel si ardeiul si se pun in 3-4 linguri de ulei si se calesc,se adauga carnea si se amesteca bine.Dupa ce scade zeama lasata se pune sare,piper,patrunjel,boia si se amesteca bine.
Se trage cratita de pe foc si se adauga oul,se amesteca bine.Intr-o tava normala sau de yena se aseaza un strat de cartofi,se condimenteaza,
se pune un strat de carne,
cartofi condimentati,
bulion,carne,
cartofi condimentati,
bulion
si se da la cuptor 40-45 min pana se rumeneste.
3. Se poate servii cu smantana