Musaca De Cartofi Si Carne Tocata
articol scris de corneliachita blog chitacornelia.blogspot.com
Musaca facuta in felul asta am mancat la o ruda si vreau sa va spun ca mi-a placut foarte mult incat numai asa o fac de atunci.
INGREDIENTE:
1 kg carne tocata (de porc sau amestec)
5-6 cartofi mari
3 cepe uscate
1 legatura marar
4 rosii mari
2 oua in compozitie
2 oua pentru uns deasupra
sare
piper
condimente
PREPARARE:
Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata cuburi, ouale batute, mararul tocat fin, sarea, piperul si condimente dupa preferinta. Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Intr-o tava unsa cu margarina se pune un rand cu felii de cartofi, apoi compozitia de carne tocata iar deasupra alt rand cu felii de cartofi si unul cu felii de rosii. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga la cuptor. Inainte de a fi gata se da jos folia de aluminiu, se toarna deasupra cele doua oua batute bine si se mai lasa la cuptor pana se incheaga oul.
POFTA BUNA!