Musaca De Cartofi Cu Ciuperci
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500g cartofi
500g ciuperci
2 cepe
1 morcov
4 linguri ulei
50g margarina
3 linguri bulion
1 ou
Marar
Patrunjel
Sare, piper
Mod de pregatire:
Cartofii se curata, se fierb si se face un piure moale cu margarina, sare si piper.
Ceapa, morcovul se dau prin razatoare si se calesc in ulei incins.
Se adauga ciupercile taiate marunt, se acopera cu apa si se fierb 20 de minute, pana scade.
Se adauga bulionul, verdeata, sarea si piperul.
Se unge cu margarina o tava si se asaza un strat de cartofi, unul de ciuperci, apoi inca unul de cartofi.
Deasupra se pune o lingura de bulion dizolvata intr-o ceasca cu apa, se adauga verdeata.
Peste se bate un ou si se unge compozitia.
Se pune la cuptor si se tine 20-30 de minute.