Muffins De Zmeura Cu Ciocolata
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Mod de preparare:
Modul de preparare este acelasi ca la Muffins de lamaie cu dulceata de piersici. Inre-un castron se bate cu un mixer, untul si zaharul pana devine pufos. Se adauga ouale, cate unul si se freaca bine dupa fiecare adaugare. Se adauga iaurtul (sau laptele), esenta de vanilie,siropul de zmeura si se amesteca. Se amesteca si faina.
Se ia din aluat si se pune în cupele de briosa cu ajutorul a doua linguri sau o lingura de inghetata. Coaceti circa 20-30 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul briosei iese curata. Ss scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca timp de aproximativ cinci minute înainte de a scoate din tigaie.
Se pot pudra simplu cu zahar sau orice alt decor. Eu am topit o ciocolata si am turnat pe muffins. Am ornat cu bilute colorate.