Muffins Cu Visine
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Vânzările la vişine
Au crescut ameţitor.
Fructele-acrişoare rulz
Când afară e cuptor…
Ce iti trebuie pentru 10 briose (poza1):
- 250 gr faina
- 150 gr zahar
- 200 ml lapte
- 1 ou
- un plic de praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilat
- 300 gr visine fara samburi
- 3 linguri cacao
- 1 lingura de unt pt uns formele de briose
Plan de lucru:
- intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat, cacao, praf de copt (poza 2). In alt bol amestecam oul cu laptele (poza 3).
- Omogenizam ingredientele uscate cu oul si laptele cu o paleta de silicon. (poza 4).
-Turnam compozitia in mod egal in cele 10 forme de briose (unse cu unt) (poza 5).
- Adaugam jumatati de visine peste fiecare forma de briosa (poza 5).
- Lasam la cuptorul incins la 170 grade 30-35 minute, pana cand briosele trec testul scobitorii (poza 6 )
- pofta buna! (pozele 7 si 8)
Timp de preparare: 60 de minute
Filed under: C1. Patiserie