Muffins Cu Nuca De Cocos
Sursa MUFFINS CU NUCA DE COCOS

articol scris de adiscookblogspotco blog adiscook.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru diminetile linistite, langa o cafea sau la un ceai, dimineata sau dupa amiaza, va recomand aceste delicioase muffins cu nuca de cocos. Reteta am preluat-o de pe http://www.myrecipes.com/recipes

Ingrediente:
- 235 g unt moale
- 200 g zahar
- 2 oua
- un plic zahar vaniliat
- 1/2 lingurita esenta de migdale
- 200 g faina
- 125 ml lapte de cocos
- un plic praf de copt
- un praf de sare
- 100 g fulgi de nuca de cocos
- 230 g crema de branza Philadelphia
- 250 g zahar pudra
Se preincalzeste cuptorul.
Se amesteca 200 g unt cu zaharul tos pana se albeste ( eu le-am amestecat in robotul de bucatarie, aproximativ 5 min. la viteza cea mai mare).

Se adauga ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare.

In compozitie se adauga laptele de cocos, se amesteca 2 - 3 secunde.
Compozitia de oua se scoate din robotul de bucatarie si se transfera intr-un castron mai mare.
Separat se amesteca ingredientele solide: faina, praful de copt, sarea si fulgii de cocos.
Se adauga la compozitia de oua, amestecand usor cu o lingura.



Crema de branza se bate cu untul ramas, vanilia si extractul de migdale; se adauga treptat zaharul pudra, si se continua amestecarea pana ce devine cremos.
Se scot briosele din forme si fiecare se orneaza cu crema.

Deasupra am presarat nuca de cocos atat naturala, cat si putin prajita, mai mult pentru efectul obtinut.