Muffins Cu Fulgi De Ciocolata
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Sunt perfecte pentru cafea.
Ce iti trebuie pentru 10 briose mari (poza1):
- 210 gr faina
- 40gr cacao
- 150 gr zahar
- 60 gr unt
- esenta de rom
- un plic de praf de copt
- 250 ml lapte
-100gr fulgi de ciocolata
Plan de lucru:
- amestecam intr-un bol faina cu cacao si praful de copt (poza 2) . Topim untul si il adaugam peste lapte (poza 3), apoi omogenizam amestecul de lapte cu amestecul de faina (poza 4). Fulgii de ciocolata (poza5) ii presaram peste compozitia obtinuta si amestecam usor cu o lingura de lemn (poza 6).
- Turnam compozitia in forme de briose (poza 7) si lasam la cuptor pentru 20-25 minute (poza 8 )
- pofta buna! (poza 9)
Timp de preparare: 30 de minute (fara timpul de coacere)
Pret: 1 leu/ briosa (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: C1. Patiserie