Muffins Bounty
Sursa Muffins bounty

articol scris de alexa blog bunatati-delicatese.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din nou mi-a atras atentia o bunatate gasita pe unul din blogurile preferate, asa ca fiind in vizita la Laura`s Leckereien am zis sa nu ratez ocazia sa-i incerc una din retete, deci ....
Ingrediente:
Ingrediente:
Pentru inima de cocos:
150 gr fulgi cocos
100 ml frisca lichida
100 gr zahar pudra
1 plic zahar vaniliat
20 gr unt
Pentru aluat:
5 oua de mari
150 gr zahar pudra
120 gr ulei
150 ml iaurt
250 gr faina
50 gr cacao neagra
rom
1 plic praf copt
75 gr fulgi de ciocolata
Pentru glazura:
100 ml frisca lichida
100 gr ciocolata cu lapte
La inceput preparam inima de cocos. Frisca se pune intr-un recipient pe foc mic, impreuna cu untul, zaharul si zaharul vaniliat. Se amesteca mereu pana ce untul si zaharul s-au topit.
Totul se pune la rece. Cand este racit bine de tot, se mixeaza pana smantana devine frisca omogena.
Se adauga fulgii de cocos (eu am avut fulgi de cocos mozaic) si se lasa deoparte 10 min. Dupa aceea se formeaza 24 de bilute, care se pun la rece pana pregatim aluatul.
Faina in prealabil amestecata cu praful de copt si cacaoa se pune peste compozitie si se amesteca in continuare bine.
In final se amesteca cu o lingura fulgii de ciocolata si jumatate parte din aluat.