Mozzarella Cu Salsa De Rosii
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Iata o varianta extrem de irezistibila de a pregati rapid un aperitiv sau a oferi o gustare delicioasa si in cele mei toride dupa-amieze de vara.
Ingrediente
200 grame de Mozzarella de la Lactitalia
2 rosii
1 ceapa mica
o mana de patrunjel
cativa fulgi de chilli
cateva linguri de bulion
ulei de masline
zeama proaspata de lamaie
Mozzarella o taiati felii si o asezati pe o farfurie. Daca veti folosi aceasi farfurie si pentru salsa, lasati in mjloc o zona libera.
Apoi, intr-un vas separat, amestecati ceapa si rosiile tocate cat mai marunt cu putin bulion si ulei de masline.
Adaugati fulgii de chilli, zeama de lamaie si patrunjelul si mai amestecati energic sa se patrunde bine aromele. Serviti alaturi de mozzarella.
Disclaimer
Eu am folosit Mozzarella Ciliegine de aceea salsa pare atat de mare :) Am preferat insa Ciliegine pentru ca sunt bucatele mai mici si mai usor de servit!