Mousse De Portocale
Sursa Mousse de portocale
articol scris de doisiunsfertlamasa.b blog doisiunsfertlamasa.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 250 ml suc proaspăt stors (și strecurat) de portocale
- 1 lingură cu vârf amidon
- 4 linguri rase zahăr
- 2 lingurițe de gelatină
- 30 ml apă rece
- 200 ml frișcă Hulala
Am pus apa rece peste gelatină, ca să se hidrateze.
Sucul de portocale, amidonul și zahărul au aterizat într-o crăticioară pe foc mic până s-a îngroșat.
Am luat de pe foc și am adăugat gelatina imediat, amestecând energic într-u topirea celei din urmă :).
Am lăsat la răcit.
Am bătut frișca băț, până s-au format bulgărași.
Am adăugat amestecul cu portocale și am mixat bine.
Sursa: aici.