Mousse De Ciocolata Alba
Sursa Mousse de ciocolata alba

articol scris de nicu220380 blog prajiturelecuretete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
120 gr ciocolata alba
4 galbenusuri
250 ml frisca lichida
3 linguri de zahar
3 gr de gelatina in foi
esenta de vanilie
4 galbenusuri
250 ml frisca lichida
3 linguri de zahar
3 gr de gelatina in foi
esenta de vanilie
piscoturi
fructe de padure la alegere,capsuni
Preparare:
Topim ciocolata la bain marin,apoi o lasam la racit.Punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa rece.A parte batem galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.Adaugam ciocolata topita,vanilia si gelatina stoarsa si topita in 2 linguri de apa calda.
Batem frisca tare si o adaugam la crema cu miscari de jos in sus.
Se da la rece pentru cateva ore, apoi se decoreaza cu piscoturi si fructe de padure.