contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mistret Cu Pasta De Avocado (mistreţ A La Marcel)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Reţeta asta chiar este o treabă care nu respectă canoanele reţetelor din blogul meu!
Nu am cum să dau ingredientele cu gramaj.
Fiind un produs gata pregatit (în reţetele trecute) şi cu completări specifice! 
Aşa că nu prea este o reţetă consacrată în Cărţile de Bucate din lumea întreagă. Este doar o născocire de-a mea, prin care am combinat o reţetă vănătorească cu una franţuzească de pescărie.
Carnea desigur o am din friptura de mistreţ, căci vă daţi seama că, din ditamai pulpa de mistreţ care s-a gătit în cuptor, chiar dacă s-a tot mâncat, tot a mai rămas o bucăţică pe care acum am testat-o întrun mod special (eram singur acasă şi nu ştiam ce să gătesc).
Aşa că, am reîncălzit bucăţica de friptură de mistreţ şi am completat-o cu acea Pastă de avocado pe care am folosit-o zilele trecute.
Pasta de avocado care am făcut-o este practic copiată din reţeta asta, dar de data asta nu am adus-o la o aşa de tare iuţeală. Am pus doar câteva picături de tabasco, atât cât să să se simtă foarte fin iuţeala şi aroma  sosului de Tabasco!
Ce am adăugat suplimentar la sos (dar in cantitate foarte mică), este Sosul de Rodii, pentru a accentua aroma de acrişor a sosului gata făcut.
Am ornat cu o crenguţă de coacăze roşii (acrişoare şi acestea).


Combinaţia e formidabilă! Aromele produsului sunt perfect combinate!

Un deliciu, pe care o să-l repet de fiecare dată când o să am ocazia!
Mistreţ cu pastă de avocado (Mistreţ a la Marcel) ... Done!
Si desigur trebuie să specific:
GARANTAT DE MARCEL IORGA!
POFTĂ BUNĂ!