contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Minisnitele De Curcan Aromate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


mal

Obisnuiesc sa prepar aceste minisnitele pentru mesele festive, la nunti si alte sindrofi.
In unele cazuri le prepar  din carne de pui (piept) , insa de data aceasta le-am facut din carne de curcan.
Mai intai am pregatit ingredientele:
piept de curcan, seminte de mac, seminte de susan, fulgi de migdale, oua , faina, sare si piper (vegeta pentru cine doreste ) si ulei pentru prajit.
Carnea am portionat-o in bucatele mici si am condimentat-o.  Din oua , faina  si sare am facut "un aluat" ca cel de clatite.
Am tavalit bucatile de carne prin faina, apoi le-am scufundat in aluat.
Bine acoperite cu aluat , le-am  dat apoi  prin seminte .
Procedeul de prajire e acelasi ca la snitelele normale.....adica, se prajesc bucatelele de carne, in uleiul bine incins, pe ambele parti, pana se rumenesc.


Se scot pe prosop de hartie sa absoarba surplusul de ulei.

Pot fi servite calde , cu diverse garnituri (orez , amestec de legume, cartofi  ...etc ), cu sosuri  , sau reci,  alaturi de alte produse aperitiv.

Eu le-am servit  cu sos de soia....caruia i-am adaugat balsamic de portocala si pasta de paprika iute .

Incercati ! :)



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com