Minisnitele De Curcan Aromate
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
mal
Obisnuiesc sa prepar aceste minisnitele pentru mesele festive, la nunti si alte sindrofi.
In unele cazuri le prepar din carne de pui (piept) , insa de data aceasta le-am facut din carne de curcan.
Mai intai am pregatit ingredientele:
piept de curcan, seminte de mac, seminte de susan, fulgi de migdale, oua , faina, sare si piper (vegeta pentru cine doreste ) si ulei pentru prajit.
Carnea am portionat-o in bucatele mici si am condimentat-o. Din oua , faina si sare am facut "un aluat" ca cel de clatite.
Am tavalit bucatile de carne prin faina, apoi le-am scufundat in aluat.
Bine acoperite cu aluat , le-am dat apoi prin seminte .
Procedeul de prajire e acelasi ca la snitelele normale.....adica, se prajesc bucatelele de carne, in uleiul bine incins, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se scot pe prosop de hartie sa absoarba surplusul de ulei.
Eu le-am servit cu sos de soia....caruia i-am adaugat balsamic de portocala si pasta de paprika iute .
Incercati ! :)