Minimămăligă în Pături
Sursa Minimămăligă în pături
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mămăliga's power, adică mămăligari din toate țările uniți-vă! Ăsta-i cuvântul de ordine.Iar mămăligarii sunt cei din lista de mai jos :
Dia.daria: www.retetelemeledragi.com
Postolache Violeta: www.caietulcuretete.com
Claudia Rusu: http:// aromeculinare.wordpress.com/
Cerasela Badr El-Din http:// saffronanddates.blogspot.com
Lili Liliana: http:// liligospodini.blogspot.ro/
Elena Toma - http:// bucatariaelenei.blogspot.ro/
Gabriela Petre - http:// culoaresisavoare.blogspot.ro/
Andreea Denisa-Dea's Cakes -http:// prajituri-torturi-dea.blogspot. ro/
Brindusa http://www.retetedesuflet.ro/
Dana Burlacu Visternicu http:// prajituricisialtedulciuri.wordp ress.com/
Iuliana Florentina Avram http:// iulianaflorentina.blogspot.it/
Georgiana si Iolanda Voinea: http://sisterskitchen.ro/
Diana Duca: http:// disturbinglydelicious.ro/
Lacrimioara Mihaela - http:// aromeinbucatarie.blogspot.ro/
Alexandra Butnari - http://gustolandia.ro/
Oana Jipa - http://tastyfast.blogspot.no
Ioana Tone - http:// pasiunesiculoare.blogspot.de/
Carmen-Ana - http:// savoareabucatelor.blogspot.ro/
Laura Laurentiu - http://www.retetecalamama.ro
Mary Udrea - http://merisor67.blogspot.ro/
Bucataresele Vesele http:// www.bucatareselevesele.ro/
Piri Piri e Canela http:// www.cozinhaderamona.blogspot.p t/
In bucataria vesela http:// www.secretelebucatarieinoastre. com/
Radu Groza: http:// www.bucatarialuiradu.com
Doina Varga: http://nicuvar.wordpress.com/
Dana Aphex.. : http:// aphextwinz.wordpress.com/
Gina Bradea : http://www.pofta-buna.com/
Alice Ciobanu http://tarabucatelor.ro/
Daiana & Cosmin : www.simplusibun.ro
Lucian Gavrilă (Food and Beyond...): http://luciangavrila.ro
Uica Mihai: http://uicamihai.blogspot.ro/
Adriana Lucia Mara http:// adriana-lucia-dragosteainbucate .blogspot.ro/
Cam așa am făcut și eu, dar cum brânză de burduf au mâncat-o șoriceii am folosit ce brânză mai aveam în casă: mozzarella, chedar și pecorino, astea din urmă rase.
Mămăliga am făcut-o cum se face ea în mod obișnuit , cam o parte de făină la 5 părți de apă cu sare.Apoi am uns formele termorezistente cu unt (puteți folosi o singură formă mai mare), am pus straturi după cum v-am spus și la sfârșit am încoronat-o și cu un ou.
Am dat la cuptorul încins la foc mediu, până s-au închegat ouăle.
Pofta buna sa aveti !