contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mini Tarte

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ideale ca aperitiv!

Ai nevoie de:

Pentru aluat:
500 g faina
150 ml lapte
1 ou
7 g drojdie uscata
50g margarina
seminte de chimen
sare


Umplutura:
Sunca presata
salam
branza
1 ardei rosu
cateva fire ceapa verde
1 legatura marar
 cascaval


Mod de preparare:
Aluatul: Faina se pune intr-un vas, in mijloc se face o adancitura unde se pune sare si drojdia.Peste ea se pune  laptele caldut si se lasa 10 min. Apoi se amesteca cu oul , margarina si semintele de chimen zdrobite. Se framanta bine  , se inveleste intr-o folie si se baga in congelator pentru 10 minute.

Umputura: Branza data pe razatoare se amesteca cu salamul taiat cubulete mici, ceapa , ardeiul si mararul tocat marunt.

Se ia o bucata din aluat , se intinde o foaie  de jumatate cm.  si se pune pe toata suprafata ei felii de sunca presata iar peste  umplutura de branza. Se ruleaza si se taie bucati de 1-2 cm grosime. Se presara cascaval ras peste ele si dau la cuptor la foc potrivit  pana devin aurii.

Articol recomandat de danagaby.blogspot.com