Mini-rulouri Cu Cremvursti
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 1 ora
cantitate : 20 mini-rulouri
Ingrediente
- 1 catel de usturoi, zrobit
- 50 ml apa rece
- 1 lingura de patrunjel proaspat tocat
- sare si piper, dupa gust
- 400 gr cremvursti
- 400 gr aluat foietaj
- 1 ou batut, pentru uns
Preparare
- Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
- Amesteca usturoiul apa rece.Scoate carnea din cremvursti, indepartand pielita apoi amestec-o cu apa cu usturoi si asezoneaza cu sare si piper.
- Ruleaza aluatul si taie-l in jumatate.Imparte compozitia de cremvursti in jumatate si pune fiecare jumatate pe bucatile de aluat foietaj, intinzand carnea pe lungime si lasand 1 cm margine.Periaza marginea de aluat cu ou batut si ruleaza aluatul.Taie din rulourile facute alte rulouri micute, astfel incat sa obti 20 de bucati.Aseaza rulourile pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 30-40 minute.