contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mini Cassoulet

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Titlul luati-l ca pe un misto, nu are legatura cu mancarea frantuzeasca, ba mai mult, este un fel de “cinciminuta” care la final a iesit cam fasole prajita ca ma luasem cu altele.

Slide7

Nu dureaza totul mai mult decat sa asculti un picture disc regasit dupa multa vreme, ca in roman, cam dupa douazeci de ani, il credeam pierdut definitiv.

Slide8

Reteta nu e la misto, e cum sa faci numai pentru tine cand ai chef de fasole cu afumatura, asadar ingredientele, putine, anume fasole gata fiarta (e ieftina si buna cea de la Billa), afumatura, ceapa, ardei iute, bulion si, eu am pus morcov, imi place la fasole si la mazare.

Slide9

Soriciul afumaturii l-am pus pe fundul unui vas de lut, ceapa, morcovul, ardeiul iute, partea grasa de la kaizer, le-am calit.

Slide10

Am pus peste astea fasolea cu tot cu zeama, bulion, cimbru, dafin, am gustat de sare si piper si jbang, la cuptor, unde, cum spuneam, s-a cam prajit.

Slide11

Varianta ultrarapida e foarte misto cand nu vrei sa faci un cazan de iahnie, zic eu, chit ca eu am scazut-o in draci, tot am mancat-o cu chef si cu muraciuni.

rororo