Mini-ardei Umpluti Cu Urda
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Nu e vreo mare reteta, dar asa incantata am fost cand am gasit ardei din aia mici (genul celor pe care i-am carat taman din Amsterdam, dar parca mai gustosi) si branza de care vam zis ieri “in stil italienesc” adica o urda, ricotta, blabla, v-am descris ieri, incar nu m-am putut abtine sa nu imprietenesc produsele astea doua.
Am ars-o simplu, doar ingredientele sus mentionate, ceva busuioc proaspat scuturat din planta noua si niste sunculita cu usturoi de Tulcea.
Le-am zapacit cu nitica smantana, atata tot.
Frumuseii mici umpluti, inainte de cuptor:
Si dupa:
Bai, deliciosi, costa, dar face.
Mai am cativa, de mult nu am mai facut ardei umpluti pane, sa vedem ce chef am maine, desi mi s-a impus o varza a la Cluj, dar negociem.
Stiu ca nu e mare reteta, dar cand e soare, e mancare, nu? rororo