Mincarica De Linte Cu Picior De Porc
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru 4 persoane:
* 300 g linte
* 2 morcovi marime mijlocie
* 1 ceapa
* o tulpina de telina
* o ramurica de rozmarin
* un pahar suc de rosii
* o lingura concentrat de rosii
* sare
* un picior de porc (zampone)
* 2-3 linguri ulei de masline
Curatim, spalam si taiem cuburele, morcovii, ceapa si telina, apoi le punem intr-o tigaie de prajit si le condim pina ceapa devine aurie. Adaugam si lintea si prajim totul foarte putin.
adaugam un pahar cu apa si un cuburel de knorr, rozmarinul, sare dupa gust si circa un pahar de suc de rosii
acoperim cu capacul si lasam sa fiarba la foc mic, iar din cind in cind adaugam cite un pic de apa calda, exact ca la pilaful de orez (risotto), adaugam si un pic de concentrat de rosii
amestecam bine si lasam la fiert pina cind gustam si vedem ca lintea e gata.