Mincare De Conopida Cu Piept De Pui
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este extraordinar de confortabil sa mergi doar in pivnita si sa iei conservele de care ai nevoie pentru gatit!Practic lucrezi cu semipreparate, ceea ce inseamna ca foarte, foarte repede poti gati!
Conopida pusa la borcan cu suc de rosii face parte din aceasta categorie si este tare, tare gustoasa.
O ceapa mica tocata marunt se caleste in ulei, se adauga pieptul de pui taiat cubulete mici si se caleste pina ce isi schimba culoarea carnea, se adauga sare, piper si conserva de conopida. Se lasa la fiert cam 15 minute. Alaturi, 1 lingura de faina se desface cu 50 ml de apa rece,se strecoara prin sita inoxidabila ,se rastoarna peste mincare si se da un clocot .
Cind se ia mincarea de pe foc, se aromatizeza cu 2 linguri de usturoi pisat cu sare.
Este o mincare extrem de rapida si de buna!