contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Miere Si Scortisoara – Tratamente Naturale Si Beneficii Pentru Sanatate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

sursa: http://viataverdeviu.ro/

Beneficiile de sanatate ale mierii si scortisoarei

Impreuna cu beneficiile nutritive, mierea si scortisoara mai contin cateva beneficii pentru sanatate care ar trebui luate in considerare.
Sistemul imunitar: Mierea si scortisoara sunt excelente pentru amplificarea activitatii sistemului imunitar, eliminand oboseala cronica si sporind durata vietii. Daca sistemul nostru imunitar este compromis, ne deschidem catre gripa, virusi si raceli; utilizand mierea si scortisoara putem ajuta organismul pentru a lupta si cu aceste boli. Antioxidantii gasiti si in miere, si in scortisoara se combina pentru a combate radicalii liberi din sistemele si organele corpului.
Diabet: Scortisoara contine flavonoizi antioxidanti al caror efect se aseamana mult cu cel al insulinei, insemnand ca poate incuraja eliminarea glucozei din fluxul sanguin si directionarea ei catre celule, acolo unde este nevoie de ea ca sursa functionala de energie; energia, provenind de la o sursa de zahar natural, nu cauzeaza nici pe departe fluctuatia nivelului de zahar din sange pe care o cauzeaza multe surse artificiale de zahar, iar efectele scortisoarei, cand sunt combinate cu cele ale mierii, arata o utilizare constanta a glucozei de catre corp, si o imbunatatire a controlului asupra diabetului de tip 2.
Pierdera in greutate: Un amestec de miere si scortisoara in apa calda este considerat un bun instrument pentru pierderea in greutate. Este important de notat ca daca este combinat cu o dieta si un program de exercitii fizice si miscare adecvate, toate constituie cheia pentru crearea unui sistem sanatos de pierdere in greutate.
Cancer: Substantele fitotochimice gasite in mari cantitati in miere au fost puse in legatura cu prevenirea cancerului, in timp ce scortisoara are

Miere de albine 100% naturala de la apicultor