contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Miere De Albine Cu Miez De Nuca

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Se stie ca nuca este un furnizor important  de minerale ca sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc si iod,contine vitaminele C, B1, B2, B5, si nu in ultimul rand caroten. Este  hranitoare,revitalizanta  si are o valoare terapeutica ridicata.
Mierea de albine preparata cu miez de nuca in afara faptului ca are un gust si o aroma deosebita se poate consuma  si in scop terapeutic cate o lingurita dimineata pe stomacul gol. Poate fi folosita cu mare succes la clatite,la prajituri...


La un borcan de 800 g cu miere de albine am folosit jumatate de borcan cu miez de nuca.



Se pune pana la jumatatea borcanului miez de nuca,dupa care se toarna incet ,incet mierea,se infileteaza bine capacul si se va tine cateva minute borcanul intors pentru a se amesteca bine.Se pastreaza bine atat in camara cat si in frigider.

 


Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com