contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Miel La Tigaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mal
Carnea de miel am pus-o in tigaie cu putina untura, acoperita si la foc mic sa se patrunda in suc propriu. Pe parcursul procesului de preparare am sarat-o , i-am mai adaugat cate putina apa fierbinte pana s-a patruns bine, iar la final am pus usturoi din belsug si am lasat-o sa se rumeneasca( cu grija , deoarece usturoiul se poate arde modificandu-si astfel gustul-devine amar ).
Cartofii noi, taiati sferturi, i-am pus cu putin ulei in tigaie sub capac...cu putina vegeta...la foc mic. I-am intors din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile...la servire am macinat peste ei piper mozaic.
Spanacul (am folosit congelat) l-am pus in cratita cu 2-3 linguri ulei si putin usturoi ....am adaugat  apa dupa ce usturoiul si-a lasat gustul, cat sa ajute spanacul sa fiarba...apoi am pus lapte si sare.
Cu putina faina desfacuta cu lapte am legat piureul.
Le-am servit impreuna dupa cum se vede in poze :).



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com